Hotel i Berlin til børn – er de billige og hvad med priser

Godt så, med et vejr der er i det danske sommerland, så skal man tænke meget positivt hvis man vil holde ferien i Danmark. Derfor tænker vi over om vi skal finde et et hotel i Berlin som er godt for børn, og som hvor de har nogle priser er ikke blanker en af – men kan man finde billige værelser i Berlin som også giver mulighed for børn?

Et hotel i Berlin – med børn, og som har gode priser??

Ja. det er vist ikke helt nemt at finde noget med den kombination, eller er Berlin en by der har så mange hoteller at der også er mulighed for at tage børn med, og kan man samtidig finde noget hvor deres priser ikke gør at man kun skal finde de billige aktiviteter i Berlin?

Det er hvad jeg har sat mig for at finde ud af i denne artikel, og hvis vejret forsætter som det gør, så pakker vi børn og voksne i bilen, og så holder vi bilferie til Berlin.

Så lad os lige få vores ønsker på plads.

Vores ønsker til hotellet – børn, gode priser og naturligvist billige priser

Vores første ønske er at vi finder et hotel der kan rumme vores børn, altså et hotel hvor der er en god chanche for at der også er andre besøgende der har børn med. For naturligvis kan man mange steder få et værelse på et hotel hvor der også er plads til ens børn. Men vi har prøvet at bo på hotel med vores børn, og der var vi de eneste der havde børn med, og så får man mange “blikke” når man f.eks. sidder til morgenmaden. Folk føler sig vist generet af at vi har børn med, og jeg kan måske godt forstå det en lille smule. Jeg har været i Berlin alene med min kone, netop for at få en forlænget weekende uden børn, og hvis der så vrimler rundt med børn, så er man ikke rigtig på forlænget weekend i Berlin uden børn – hvis du forstår :-)

Så ja, man kan sagtens finde et hotel hvor man kan have børn med, men er der hoteller hvor det nærmest er bygget op omkring famlilleer med børn.

Det er det første jeg vil undersøge.

Jeg går på Google og søger efter hoteller der kan rumme famillier, altså hoteller der netop gør noget for sådanne besøgende – og jo, der er noget, og jeg klikker mig ind på dette hotel som netop lover at det er fanmillivenligt, og der kan jeg så læse at der stille følgende muligheder til rådighed:

 • forretningscenter
 • mindre mødelokaler
 • sekretærservice
 • 3 restauranter samt en bar/lounge
 • Mødefaciliteter
 • udstillingsområde
 • konference-/mødelokaler
 • selskabslokaler

Jeg er måske lidt snerpet, men for mig lyder det IKKE som et famillievenligt hotel, og de priser de har, de er ikke billige – eller jo, det er de hvis man er der i forretnings ærinde.

Så fint nok at der er portaler der tilbyder hoteller hvor man kan have børn med, og de kalder dem endda familievenlige?? De holder vist bare ikke hvad de lover.

Udover overstående eksempel har jeg også set på andre hoteller som tilbydes som venlige overfor børn, og mønstret er det samme. Det er ikke specielt egnet for børn, og de priser de har, de er ikke billige.

Hvorfor skal de forresten være billige?

Det behøver de normalt heller ikke, men når man har 4 børn, så er der begræsninger når man skal finde et hotel, og en af disse begrænsninger er priserne. Derfor skal det hotel vi finder være billigt, for ellers bruger vi for mange penge på overnatning, og dermed mindre på seværdigheder i Berlin. Så jo, vi ser på priser, og vi leder efter et hotel i Berlin der er billigt.

Lad os søge lokalt efter et hotel til børn – med gode priser

Jeg giver dog ikke op, for hvad om man prøvede at søge mere lokalt, altså uden om de store portaler hvor man kan finde hoteller i Berlin. Så nu prøver jeg at gå uden om dem, og så se hvad der byder sig, og måske kan jeg finde et hotel i Berlin af den vej.

Det sjove ved at lave sådanne søgninger er at man ændre sit sprog i søgningen, og dermed stikker man lidt dybere ned i de muligheder der, og i den forbindelse fandt jeg faktisk noget der kunne bruges – de kalder det et hotel for børn, og de giver også nogle bud på hvorfor. De er måske lidt tynde, men omvendt, hvis de skriver det på deres hjemmeside, så har de fokus på det, og hvis de har det, så kan andre der IKKE gider børn på hotellet jo vælge dette hotel fra. Så det holder, sådan nogenlunde.

Jeg fandt et ikke ukendt hotel ved navn Scandic Berlin, og de skriver på deres hjemmeside:

For børn

Der er altid noget sjovt at lave, når I bor hos os. Her er der mulighed for at se film, spille computerspil, tegne, læse og hygge sig.

Sjove aktiviteter, som du finder her:

 • Legerum
 • Velkomstgave
 • Tv-kanaler
 • Børnemenu i restauranten
 • Børnestole i restauranten
 • Buffet i restaurangen
 • Legevært
 • Aktiviteter og konkurrencer

Forældre kan være forvisset om, at deres børn vil nyde deres ophold på vores hotel.

Vi har legefaciliteter specielt beregnet til vores yngste gæster plus en sjov og lækker børnemenu kreeret af Jamie Oliver. Pusleborde og tremmesenge findes på hotellet.

Til teenagere, som er vokset fra familierummet, kan det måske være en idé at booke et separat værelse til en lavere pris.

Det lyder faktisk slet ikke så dårligt, for de har tænkt sig om, og de har prøvet at gøre noget for os famillier med børn. Det er heller ikke dårligt tænkt det med teenagere, for dem har vi et par stykker af, og de giver os mulighed for at give disse unge mennesker et rum for dem selv, og det til netsat pris (her var det med priser – de har luret den).

Faktisk er jeg ret begejstret over den måde de angriber det med børn på – teksten er taget fra den hjemmeside de har for deres hotel i Berlin.

Se lige her:

Børn bor allerbedst på Scandic

Hvorfor det? Fordi de er vores mest kræsne gæster.

De siger altid, hvad de synes, og de gør det ofte og meget. Da vi mener, at det at bo på hotel skal være et eventyr, forekommer det ekstra vigtigt at lytte til, hvad netop børnene har lyst til.

Derfor har vi sørget for, at der altid er noget sjovt at lave for både store og små på vores hoteller.

Aktiviteter

Alle vores hoteller tilbyder legemuligheder på en eller anden måde. Udbuddet af aktiviteter kan variere på grund af hotellets geografiske placering, indretning og størrelse. Alle Scandic-hoteller har et legeområde (i forbindelse med restaurant eller reception) med mulighed for at spille spil, tegne og hygge sig. Du finder flere oplysninger om hotellets udbud og aktiviteter under det respektive hotel.

Film og børneprogram

I højsæsonen, når der er mange børn på vores hoteller, viser vi også børnefilm. Desuden kan I benytte jer af vores to børnekanaler under jeres ophold hos os. Helt gratis naturligvis.

Gå ikke glip af

På vores mest børnerige hoteller tilbyder vi quiz. Denne er henvendt til de lidt ældre børn, der kan læse. Det giver dem sjov og samtidig kan de lære en ting eller to. Vi underholde børnene, mens du forkæler dig selv med et øjebliks afslapning.

Nu kan man jo blive lidt bange for at det bare er en gang bla bla – men hvis det ikke er det, så vil jeg sige at jeg faktisk godt kunne finde på at snuppe det hotel i Berlin og så tage derned med mine unger + kone. Om de er billige det ved jeg ikke i nu, men jeg vil naturligvis tjekke deres priser inden jeg beslutter mig for noget.

Men positiv er jeg!

Hvad er et hotel for børn, og familier?

Hvis jeg skulle forslå noget til hoteller der gerne vil tiltrække sådan nogen som mig og min famillie, så skulle de lave nogle yderlige tiltag – som, hvis de gør det, med sikkerhed ville trække mig mine børn til sig.

 • Særlige områder i restaurant for famillier med børn.
  Når man er afsted, så vil ens børn gerne lege med andre børn, og en måde at få det sat i værk er at at familier med børn kan “finde hinanden” på hotellet.
 • Legerum der byder på noget
  Lav legerum hvor ens børn kan krudte af – ikke bare et legerum med et bord og nogle beskidte koldser, 2 gamle børnebøger og så et fjernsyn der viljeløst viser tegnefilm. Nej, lav et rum hvor de kan klatre, kaste med puder, danse og arbejde med flere af deres sanser. Og smid fjernsynet ud!! – det kan i placere i et fjernsynsrum for børn.
 • Tilbyd aktiviteter (eller henvis til disse) som er målrettet familier med børn.
  Hvis hotellet skriver på deres hjemmeside at de har forskellige pakker af aktiviteter for familier, og at man med disse pakker kan komme billigere ind forskellige steder, så vil jeg klart vælge det.Vi kan som familie ikke gennemskue alle mulighederne i Berlin, og derfor vil det være en stor gave hvis vi kunne købe f.eks. “aktiv pakken for børn og familie – se Berlin og vær aktiv. Den kunne indeholde henvisninger til serværdigheder, Zoo og legetøjsbutikker, teatre osv. Til hver seværdighed kunne der være en beskrivelse – der er skrevet til børn. Vær kreativ, skab noget for børn, og noget der gør det muligt for os voksne at kombinere vores ønsker og det at vi har børn med.Det må være muligt – kom nu hoteller!!
 • Guider der tager ens børn med på små ture
  En times rundtur i Berlin i bus, med en guide der kan formidle stoffet til børn – DET er muligt, og det kan gøres rigtig spænderne hvis man finder en der kan snakke med børn, og ikke snakker ned til børn.Det giver også forældrene et pusterum – og vil vi så vælge det hotel?? -Ja, helt klart!!

Jeg kunne blive ved, men mon ikke budskabet er afleveret – gør noget for os, og vi bruger dit hotel. Kan du klemmed det lidt og lave nogle priser der gør det billigt at besøge dit hotel, så gør det heller ikke noget.

Vi er mange der har børn, og vi er mange der gerne vil til Berlin, så der er en kundegruppe der gerne vil bruge penge hos dig – kærer Hotel i Berlin, og hoteller i almindelighed.

Hvad er din erfaring med hoteller i Berlin – i forhold til børn, priser og at de er billige?

Hvis du kender et hotel i Berlin der netop gør sig i børn, og som har gode priser, og måske endda er billige, så må du ikke holde dig tilbage med at give din holdning, erfaring osv,. tilkende herunder, for jeg kender ikke Berlin godt nok, og hvis vi tager afsted, så er det første gang vi har børn med til Berlin.

så skyd hvis du har noget at sige – skriv i kommentarfeltet herunder.

Hvad fik du med fra denne side:

 • Vi vil gerne til Berlin med vores børn
 • Med 4 børn er priser vigtige og vi leder efter billige hoteller
 • Scandic har et godt bud og forsøger faktisk at komme os familier i møde
 • Jeg har forskellige bud på hvad et hotel kan gøre for de unge gæster, og deres forældre.

Gode links:

Dette indlæg blev udgivet i Storbyferie - Berlin og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar